SANEERAUSKOHTEET

 

MJO-Katto Oy tekee kaikki huopakattoremontit avaimet käteen periaatteella. Meiltä saat tarvittaessa vedeneristystöiden lisäksi uudet vastakallistukset ja kaatokorjaukset, peltityöt räystäille ja piippuihin. Vaihdamme myös homehtuneet eristeet välikatolta uusiin, tai vaihtoehtoisesti lisäämme lämmöneristettä uusien tiukentuneiden normien mukaisesti energiatehokkaammaksi. 

 

Saumapeltikatto saadaan muutettua helposti pitkäikäiseksi huopakatoksi, eli bitumikermikatoksi asentamalla peltien saumojen väliin tehtaalla valmiiksi leikatut villalevyt. Villalevyjen päälle asennetaan uudet SBS-kumibitumikermit. Näin saadaan erittäin pitkäikäinen ja siisti, sekä kustannustehokas kermikateratkaisu.

 

Voiko kattoremontin tehdä talvella? Kyllä voi. Talvi on yleensä tilaajan kannalta, jopa parempi ajankohta, kuin kesä. Talvisin vesisateen riski on huomattavasti pienempi, kuin muina vuodenaikoina. Kesällä ihmiset haluavat lomailla ja ottaa lämpimistä ilmoista kaiken irti. Teettämällä kattoremontin talvella, voit keskittyä kesästä nauttimiseen!

 

Ota yhteyttä!