Markus Salonen: 10 vuoden kokemus kermikatto- ja siltojen vedeneristystöistä. Leppoisa veikko, jolle mikään vedeneristystyö ei ole liian vaikea.

 

YRITYS

MJO-Katto Oy on nuori, mutta kokenut katto- ja vedeneristysalan yritys Riihimäellä. Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä kolme jäsentä ja yhteinen pitkä kokemus alalta yhdistyy yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi vesikattojen rakentamisessa ja siltojen kermieristyksissä. Tarkoituksemme on antaa asiakkaalle mahdollisimman toimiva ja pitkäikäinen vedeneristyksen kokonaisratkaisu. Asiakaspalvelu ja asiakkaan toiveet huomioidaan joka kerta uuden vedeneristyksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Tärkeintä ei ole kermikerrosten määrä vaan ratkaisun toimivuus ja huolellisesti suoritettu työ sekä oikein valitut ja mitoitetut muut vedeneristyksen osatekijät.

 

Yrityksellämme on kermivesikattoja koskeva RALA-pätevyys, sekä Siltojen ja vastaavien rakenteiden vedeneristyksen RALA-pätevyys.

Joni Julkunen: 10 vuoden kokemus kermikattotöistä ja siltojen vedeneristyksistä. Omaa uskomattoman silmän, kun tarkastetaan kattoja. Pystyy nopealla silmäyksellä sanomaan mitä pitää vaihtaa ja uusia.

Onni Salonen: 10 vuoden kokemus myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parista. Luotettava ja huomioonottava neuvottelukumppani.