Teemme kaikki kermitöihin, sekä kermikattoihin liittyvät asennustyöt avaimet käteen periaatteella. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Arvioimme kattosi korjaustarpeen ilmaisen kattokatselmuksen jälkeen. Tarpeen vaatiessa puramme vanhan katteen pois ja asennamme uuden katteen tilalle. Tämän lisäksi teemme uudet kallistukset riippuen katon kunnosta, asiakkaan toiveiden mukaan. Kermitöiden jälkeen asennamme uudet piippu- ja räystäspellit.  Meidän kauttamme saat vedenpitävän ja ammattitaitoisen kattoratkaisun vuosikymmenien ajaksi. Siitä todisteena myönnämme asennustyöllemme jopa 10 vuoden kirjallisen takuun. Ota yhteyttä ja olet askeleen lähempänä hiljaista ja pitävää kattoa!

KATTO-URAKOINTI

Kauttamme saat huopakattoremontit kaikkiin talotyyppeihin. Osaamiseemme kuuluvat rivitalot, kerrostalot, omakotitalot, varastot ja hallit.

Lue Lisää!

Poistamme vaarallisen lumikuorman katoltasi nopeasti ja turvallisesti, kattoa vahingoittamatta. Lue Lisää!

Jos epäilet, että kattosi vuotaa tai on muuten huonossa kunnossa, niin ota yhteyttä meihin. Tulemme paikalle ja tarkistamme kattosi kunnon. Lue Lisää!

Toteutamme tarvittaessa myös kaikki kohteen peltityöt, sekä saneeraus-, että uudiskohteisiin. Yhteistyökumppanimme kautta saamme kaikki katoilla tarvittavat pellitykset, kuten räystäiden ja piippujen pellitykset. Lue lisää!

Meidän kauttamme ammattitaitoiset sokkeleiden ja perusmuurien vesi- ja kosteuseristystyöt. Lue lisää!

Meiltä kaikki uudiskohteiden kattojen yläpohjan, lämpö- ja vedeneristystyöt, yhteensä 20 vuoden kokemuksella. Lue lisää!